Etusivu

Oppilaitosten ja päiväkotien kosteusvaurioiden korjaushankkeita tuetaan 35 miljoonalla eurolla

paivakoti

(30.9.) Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 35 miljoonaa euroa yleissivistävien oppilaitosten ja päiväkotien sisäilma- ja kosteusvaurioiden korjaushankkeisiin ja kosteusvaurioituneita rakennuksia korvaaviin uudisrakennushankkeisiin. Avustusta saa 94 hanketta.

Tiedote 30.9.

Urheilu- ja liikunta-asiat siirtyvät hallituksen työnjaossa ministeri Haglundille

Carl Haglund. Kuva: VNK
(26.9.) Opetus- ja kulttuuriministeriössä liikunta-asiat siirtyvät ministerien työnjaossa ruotsalaisen kansanpuolueen ministerin käsiteltäväksi. Urheilu- ja liikunta-asioista vastaa jatkossa puolustusministeri Carl Haglund.

Lue lisää

Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnot jaettiin

  tiedonjulkistus2014

(24.9.) Professori emeritus Heikki Ylikangas palkittiin elämäntyöpalkinnolla merkittävästä tiedonjulkistamistyöstä historian alalla. Muita valtionpalkintoja esimerkillisestä tiedonjulkistamisesta myönnettiin seitsemän. Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan myöntämät palkinnot luovutti ministeri Krista Kiuru 24.9.

Tiedote 24.9.

Vastaa verkkokyselyyn tulevaisuuden peruskoulusta

koululaiset

(22.9.) Osana Tulevaisuuden peruskoulu -hanketta halutaan kuulla muun muassa koululaisia, opiskelijoita, huoltajia, opettajia, rehtoreita ja muita opetusalan asiantuntijoita. Vastaa verkkokyselyyn 26.10. mennessä ja vaikuta tulevaisuuden peruskoulun kehittämiseen.

Lue lisää