Etusivu

Korkeakoulujen yrittäjyyden edistämisessä edelleen suuria eroja

Kaisa-talo3

Opetus- ja kulttuuriministeriö on selvittänyt korkeakoulujen toimia yrittäjyyden edistämisessä ja yritysyhteistyön kehittämisessä. Kysely toteutettiin korkeakoulujen itsearviointina. Yrittäjyys on tarkoitus nostaa tarkasteluun opetus- ja kulttuuriministeriön ja korkeakoulujen välillä solmittavissa tulossopimuksissa vuosille 2017-2020.

Tiedote 6.10.

OKM:n hallinnonalalle 6,8 miljardin euroa vuoden 2016 budjettiesityksessä

  okmbudjetti

Hallitus julkisti 28.9. talousarvioesityksensä ensi vuodelle. Eduskunta aloittaa budjetin ja siihen liittyvien budjettilakien käsittelyn, ja lopullinen talousarvio vuodelle 2016 hyväksytään joulukuussa.

Tiedote 28.9.

Hallitus vastasi koulutusvälikysymykseen

eduskuntatalo. Kuva: Hanne Salonen /Eduskunta

Hallitus vastasi opposition välikysymykseen koulutusleikkausten vaikutuksista kasvuun, koulutukselliseen tasa-arvoon ja osaamistasoon  22.9. eduskunnan täysistunnossa. Vastauspuheenvuoron esitti opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Lue lisää

OKM:ssä syksyllä valmisteltavat hallituksen esitykset

vn_yleisistunto

Opetus- ja kulttuuriministeriö valmistelee toimialaansa kuuluvat lait hallituksen esityksinä (HE), jotka käsitellään valtioneuvoston yleisistunnossa ennen kuin ne annetaan eduskunnan päätettäväksi. Eduskunnan syysistuntokausi alkaa 8.9.

Lue lisää